Thuis

Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wij beloven

1. Tevreden kwaliteit

2. De tevreden dienst

3. Professionele technische gids

4. Strikte inspectie vóór verzending

5. Geavanceerd productiemateriaal

 

Ons Certificaat

China Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Kwaliteitscontrole

1. Alle grondstof en toebehoren moeten worden gecontroleerd of worden getest alvorens productenfaciliteiten in te gaan alle ongeschikte materialen onmiddellijk worden verworpen.

2. Wij verstrekken kwaliteitscontrole het testen en analyse voor elke productregel

3. De arbeiders vervaardigen producten overeenkomstig verstrekt technisch document de eerst verscheidene producten van elke dag eerst door de arbeider, dan door onze full-time QC inspecteur zullen worden gecontroleerd. De massaproduktie zal begon slechts als de producten zijn getest en inspectie overgegaan.

4. Tijdens persoonlijke massaproduktie, periodiek producten zal controleren om het willekeurig verdeelde testen te verzekeren.

5. Ons QC team volledig een reis van inspectie en delen steekproef alvorens zij zich op de volgende fase in productie kunnen bewegen

6. Geëindigd - de producten worden gecontroleerd om hun kwaliteitsniveau te bepalen

7. De kwaliteit koppelt van de op de markt brengende die afdeling terug is rapaidly en efficiency, aan QC en de technische afdelingen wordt geleverd, toestaand het ontwerpverbeteringen en correcties om zo vlug mogelijk te gebeuren.

China Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Elektronikaco. van Shenzhenfeiyida, Ltd dat 15 jaar fabrikanten voor USB-Kabel en Lader is, de Elektronikaco. van Shenzhen Feiyida, Ltd is een inzameling van wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling, productie en de verkoop in één van de volledige onderneming, heeft in binnen- en buitenland vele ondernemingen om een vriendschappelijke zakelijke relatie op lange termijn te vestigen. Het bedrijf nam hoofdzakelijk in AC, gelijkstroom, USB, computer randkabel, video/audiokabel, autolader in dienst. Aangezien zijn aanvang een verscheidenheid van talenten blijft absorberen, verbeter productkwaliteit, verbeterend personeelskwaliteit om onze bedrijven te kweken.

Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : PINYI

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 12000000-20000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 60% - 70%

Walmart: USB Cables

SONY: USB Cables

SUZUKI: USB Cables

BYD: USB Cables

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Feiyida Electronics Co., Ltd. Certificaten